Certified Trainer of NLP & ACTor

Ik ben in 1982 geboren in Plovdiv Bulgarije. Op mijn 11de verhuisd ik naar Nederland. Ik heb een bouwkundige achtergrond in de richting Product Ontwikkeling in de bouw. Op een gegeven moment merkte ik dat bouwkunde niet mijn voorbestemde ambitie is en ging ik op zoek naar wie ik werkelijk ben. Tijdens mijn persoonlijke ontwikkelingsreis ben ik in aanraking gekomen met NLP. Ik heb vervolgens de Practitioner, de Master-Practitioner en de Trainersopleiding van NLP afgerond. Verder heb ik kennis gemaakt met de vernieuwende Human Being Management (HBM) filosofie en ben onder anderen door middel van de Analytical Competence Tool (ACT) dichter bij mezelf gekomen. ACT is een uniek instrument dat inzicht geeft in zowel kerncompetenties, de ontwikkelingen als het aangepast gedrag van mensen. Door middel van beelden en competenties zal dieper worden ingegaan op onbewuste en bewuste aansturen van gedrag.

Ik ben Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of Time Line TherapyTM, Master Hypnotist en ACTor en geaccrediteerde gebruiker van ACT®.

Als zelfstandige wil ik graag de individu en ondernemers helpen om een meerwaarde voor zichzelf te creëren, zodat zij grenzeloos en gepassioneerd hun dromen en ambities waar kunnen maken op een manier die het beste bij hen past.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens de potentie heeft om optimaal gebruik te maken van zijn eigen vermogen en daarmee het maximale uit zijn leven kan halen.

Ik vraag mij telkens af: “Hoe zou het leven zijn wanneer ieder mens tot zijn/haar ‘Highness’ gaat leven? Wat is YOUR-HIGHNESS?”

Leuke quote:

Don’t wish it was easier, wish you were better. Don’t wish for less problems, wish for more skills. Don’t wish for less challenge, wish for more wisdom.

The major value in life is not what you get. The major value in life is what you become! Success is not to be pursued; it is to be attracted by the person you become.

– Jim Rohn

Unieke werkwijze

Maatwerk 15 streeft naar kleine groepen (max 12) waardoor alle deelnemers de volledige aandacht krijgen en de studenten zeer intensief begeleid kunnen worden. Vaak wordt bij trainingen ook nog een gecertificeerd NLP Practitioner als “coach” aan de groep toegevoegd om nog meer aandacht te kunnen geven tijdens de oefeningen van de technieken. Het resultaat: een 1 op 4 verhouding qua begeleiding.

 

Onze NLP trainingen

Maatwerk 15 levert door American Board of NLP gecertificeerde opleidingen & trainingen.

NLP Practitioner

NLP Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Mater Practitioner

NLP Business Performance

NLP Business Performance