Er zijn al veel dingen die ik gedaan heb, coaching trajecten, trainingen, adviezen, noem maar op.

Dus toen ik voor het eerst hoorde van NLP dacht ik: ja…. Waarom zou dat toegevoegde waarde hebben ? Ik weet al zo veel en ik ken al zo veel.

Omdat ik wel nieuwsgierig ben wilde ik er toch wat meer van weten dus ik heb met een aantal mensen gesproken en het was erg lastig om mij te overtuigen van de toegevoegde waarde.

Toch heb ik de beslissing genomen om te beginnen met de training en wel omdat iemand mij een vraag stelde waarvan ik dacht: wow, hoe kan het zijn dat ik dat zelf niet eerder bedacht heb (met al die kennis en ervaring die ik al had).

Nu zit ik er middenin en ga ik over een paar weken mijn examen doen en ik moet zeggen: Dit is anders dan alles wat ik eerder gedaan heb. Het is nergens mee te vergelijken.

Zoals iemand me vertelde: Het is een fantastisch mooi cadeau wat je jezelf geeft als je NLP gaat doen.

Ik ben 200% tevreden met de keuze die ik gemaakt heb om NLP te gaan doen. Het heeft mij energie gegeven en nog veel meer dan dat.

De trainers Yeri en Daniel zijn echt fantastisch ! Niets is toeval, niets is onbewust, dat leer je en zie je naarmate je verder komt in het traject van NLP practitioner.

Erik Rommens
Directeur Rommtech

Erik Rommens

Gratis NLP workshop/informatieavond!

Onze NLP trainingen

Maatwerk15 levert door Amarican Board of NLP Gecertificeerde opleidingen en trainingen

NLP Practitioner

NLP Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Business Performance

NLP Business Performance