In 2010 heb ik de NLP Practitioner training voldaan. Fantastisch, wat een ervaring!

Nu alweer meer dan 10 jaar geleden na de practitioner wordt ik uitgenodigd door mijn goede vriend Ferry om de reis verder voort te zetten door het volgen van de NLP Master Practitioner training bij Maatwerk 15. En wat een reis is het weer geworden.

De kennis van NLP heeft mijn leven zowel zakelijk als privé sterk verbeterd. Het is voor iedereen (of het nu goed of slecht met je gaat) een aanrader van de hoogste klasse.

De trainers Daniel en Yeri vullen elkaar perfect aan. Ze nemen de cursisten mee in hun wereld van NLP en weten hun kennis op een hele subtiele manier mee te geven. De voortdurende ondersteuning van Yeri en Daniel buiten de trainingen om zijn voor mij het bewijs dat het Yeri en Daniel écht te doen is om mensen verder te helpen en om de wereld elke dag opnieuw een stukje beter te krijgen.

Als ondernemer vraag ik Yeri en Daniel met regelmaat om mensen uit het bedrijf te coachen en te helpen met persoonlijke vraagstukken. Steeds met zeer goede resultaten waar het hele bedrijf mee geholpen is.

De trainingen NLP Practitioner en Master Practitioner raad ik iedereen aan om te doen. Een levens veranderende ervaring in de meest positieve zin van het woord. Het mooiste cadeau dat je jezelf (of anderen) kunt geven!

Jurgen van den Heuvel

Eigenaar PION Horeca & Promotie

Jurgen heuvel

Gratis NLP workshop/informatieavond!

Onze NLP trainingen

Maatwerk15 levert door Amarican Board of NLP Gecertificeerde opleidingen en trainingen

NLP Practitioner

NLP Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Business Performance

NLP Business Performance