Kleine groepen

Maatwerk15 streeft naar relatief kleine groepen in de trainingen. Maximaal 12 mensen worden per opleiding toegelaten waardoor er heel persoonlijk en intensief getraind wordt.

ABNLP gecertificeerd

Maatwerk15 levert door de American Board of Neuro Linguistic Programming gecertificeerde trainingen. Alle deelnemers ontvangen na slagen een certificaat.

Trainers Duo

Yeri en Daniël geven de opleidingen gezamenlijk. Ze vullen elkaar naadloos aan en met een gecertificeerde coach erbij is de verhouding trainer-cursist 1-4! De onderlinge afwisseling zorgt voor een ruimer perspectief en flexibele frisse benadering.

Maatwerk

Alle opleidingen en trainingen zijn “maatwerk”. De business performance trainingen worden specifiek voor uw organisatie ontwikkeld maar ook de NLP opleidingen zijn gebaseerd op de eisen gesteld door de ABNLP.

Unieke werkwijze

Maatwerk 15 streeft naar kleine groepen (max 12) waardoor alle deelnemers de volledige aandacht krijgen en de studenten zeer intensief begeleid kunnen worden. Vaak wordt bij trainingen ook nog een gecertificeerd NLP Practitioner als “coach” aan de groep toegevoegd om nog meer aandacht te kunnen geven tijdens de oefeningen van de technieken. Het resultaat: een 1 op 4 verhouding qua begeleiding.

 

 

Onze NLP trainingen

Maatwerk 15 levert door American Board of NLP gecertificeerde opleidingen & trainingen.

NLP Practitioner

NLP Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Business Performance

NLP Business Performance

Ontdek, ontwikkel en geniet

 

Doorbreek oude patronen die jou in de weg staan.
Creëer meer tijd en ruimte voor jezelf