Certified Trainer of NLP

Al jaren is een gedicht van Toon Hermans de rode draad in mijn leven:

Wij Zijn,
Wij zijn niet wat wij zijn in onze lijven
Een kampioen, een vorst, een lellebel
Maar wat het lijf bezielt
Wat woorden niet beschrijven
En wat het oog niet ziet,
DAT zijn wij wel.
Voor mij is dit de kern van NLP, de essentie van NLP.
Wij zijn namelijk altijd meer dan we denken.

Tijdens de NLP trainingen geven we inzicht in wie je zelf bent, ongeacht waar je vandaan komt en ongeacht waar je naartoe wil.

Of je het leven benadert met een wetenschappelijke ratio, met de visie van een CEO of met het hart van een zorgverlener, iedereen krijgt tools om naar zichzelf te kijken door vragen te stellen. En vanuit vergrote zelfkennis met een bredere blik naar de wereld rond je heen te kijken.

Doelgericht communiceren met de intentie om de wereld een stuk mooier en makkelijker te maken.

Ik ben Master of art and science of NLP, gecertificeerd Trainer NLP/ABNLP, Master Hypnotherapie, Master Timeline Therapie, Master Practitioner Patterns of Physical Transformation en Trainer Empowerment.

Ondanks dat we de NLP practitioner en NLP Master opleiding geven noem ik mezelf geen NLP trainer maar re-inspiratie trainer. Geïnspireerd worden of weer geïnspireerd raken.

NLP is het middel waarmee jij je authenticiteit kunt ontdekken en vanuit die authenticiteit kunt doorgroeien in elke door jouw gewenste richting.

Unieke werkwijze

Maatwerk 15 streeft naar kleine groepen (max 12) waardoor alle deelnemers de volledige aandacht krijgen en de studenten zeer intensief begeleid kunnen worden. Vaak wordt bij trainingen ook nog een gecertificeerd NLP Practitioner als “coach” aan de groep toegevoegd om nog meer aandacht te kunnen geven tijdens de oefeningen van de technieken. Het resultaat: een 1 op 4 verhouding qua begeleiding.

Onze NLP trainingen

Maatwerk 15 levert door American Board of NLP gecertificeerde opleidingen & trainingen.

NLP Practitioner

NLP Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Business Performance

NLP Business Performance